Szűrés

A(z) Huawei Mate 20 Pro kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Északi fény hangját keltette életre a Huawei

2018. november 29. -

Különleges összművészeti produkciót alkotott meg a Huawei. A vállalat a mesterséges intelligencia segítségével szimfonikus zeneművé formálta a világ egyik legszebb természeti jelenségét, az Északi fényt. A Sound of Light elnevezésű projekt keretében a vállalat mérnökei és világhírű zeneszerzők a Huawei legújabb csúcskészüléke, a Mate 20 Pro segítségével alkották meg a különleges vizuális effektekkel kísért zenei művet, melyet a bécsi Musikverein-ban mutattak be közel 300 fős nemzetközi közönség előtt.

Tovább

Okosórával előrendelhetők a Huawei új zászlóshajó készülékei

2018. október 26. -

A Huawei exkluzív sajtóesemény keretében itthon is bemutatta legújabb csúcskészülékeit, a Mate 20-at és a Mate 20 Pro-t. A tripla hátlapi kamerával és fejlett MI képességekkel felszerelt okostelefonok október 17-től november 4-ig Magyarországon is előrendelhetők, amelyekhez a gyártó legújabb sportóráját, a Huawei Watch GT-t adja ajándékba. 

Tovább

A Huwei Mate 20 Pro előrendelhető a Telenornál

2018. október 24. -

Elindult a regisztráció a Telenornál a Huawei legújabb csúcskészülékére. Az előrendelt Huawei Mate 20 Pro készülékekhez a gyártó új sportórája, a Huawei Watch GT jár ajándékba.

Tovább

A Huawei bemutatta a Mate 20-at és a Mate 20 Pro-t

2018. október 17. -

A Huawei Fogyasztói Üzletága bemutatta legújabb zászlóshajó termékeit, a Mate 20-at és Mate 20 Pro-t. A széria készülékei tripla hátlapi kamerát kaptak, melyek ultra széles látószögű lencséivel kitűnő makró fotók is készíthetők. 

Tovább